Notícies

Juny de 2016 - Informació general

"Aprenem junts per a treballar junts", un projecte basat en la simulació com a mètode d'aprenentatge en què futurs metges, infermers i auxiliars col·laboren en la resolució de casos reals. Per saber-ne més, no et perdis el repor del Mar@laxarxa

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

Al PSMAR es dóna una situació única en el camp de la docència, com és la confluència de tots els recorreguts formatius, amb la Facultat de Medicina, l'Escola Superior d'Infermeria i l'Institut Bonanova de FP Sanitària. En aquest particular context sorgeix Aprenem junts per a treballar junts, un projecte d'aprenentatge basat en la simulació. La idea és que alumnes de diferents recorreguts formatius prenguin contacte i demostrin la seva capacitat de treball en equip, de lideratge i de resolució de situacions crítiques a partir dels seus coneixements i habilitats conjugades i coordinades. Si vols saber més sobre aquest projecte, no et perdis el repor del MAR@laxarxa.

En aquesta nova edició del butlletí també parlarem sobre l’acord per al II Conveni Col·lectiu de Treball del PSMAR i el nou Portal de la Transparència. Podràs accedir a algunes de les imatges de la celebració dels 35 anys de les urgències de l’Hospital de l’Esperança i conèixer el projecte de voluntariat i rehabilitació social que el Centre Dr. Emili Mira desenvolupa en el Zoo de Barcelona.

En l'àmbit de la recerca, t'informarem sobre el nou biomarcador que s’ha descobert per mesurar el risc de què els no-fumadors pateixin càncer, l’estudi internacional que hem liderat per conèixer el moment òptim per a la cirurgia d'estenosi de caròtide després d'un ictus i el compost del tè verd que, combinat amb estimulació cognitiva, aconsegueix millorar les capacitats de les persones amb Síndrome de Down.

Tot això i molt més, ho trobaràs en aquest nou número del Mar@laxarxa. Entra i participa!

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat