Notícies

Gener de 2016 - Informació general

Al PSMAR es crea la figura del referent de seguretat que aposta per la cerca d'oportunitats de millora. Si vols saber quina és la tasca que desenvolupen, no et pots perdre el Mar@laxarxa!

Al PSMAR es crea la figura del referent de seguretat que aposta per la cerca d'oportunitats de millora. Si vols saber quina és la tasca que desenvolupen, no et pots perdre el Mar@laxarxa!

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

El referent de seguretat és una nova figura que ha creat el Programa de Qualitat del PSMAR. L’objectiu és augmentar la seguretat del pacient apostant per una nova cultura de treball que ajuda a tots els companys a veure els errors com una veritable oportunitat de millora, identificant-los en el moment en què succeeixen i contribuint a pensar en com fer per a què no es tornin a repetir. Al Mar@laxarxa entrevistem a tres referents que ens expliquen quina és la seva tasca i com l’afronten. 

A més, en aquesta nova edició del butlletí coneixeràs els tres importants ajuts que ha rebut l’Hospital del Mar i l’IMIM d’Acció Estratègica en Salut 015 de l’Institut Carlos III i el reportatge que la cadena Euronews ha gravat a l’Hospital de l’Esperança sobre rehabilitació de pacients amb ictus. En el nou número, et mostrarem la nova pàgina de facebook que ha posat en marxa la Unitat d’Epilèpsia de l’Hospital del Mar i el premi Homenot de la Sanitat Nacional que ha rebut el Dr. Ludvik Drobnic com a reconeixement a la seva llarga trajectòria professional que ha desenvolupat a l’Hospital del Mar. També sabràs com aconseguir un exemplar del llibre “Barcelona i l’Hospital del Mar”, que commemora el centenari del centre, a través de la pàgina web dels Amics de l’Hospital del Mar i t’informarem del nou mecanisme cerebral que explica l’addicció a la nicotina.  

Tot això i molt més ho trobaràs al Mar@laxarxa. Entra i participa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat