Notícies

23 de setembre de 2015 - Informació general

Guanyadors del I Concurs d'Innovació del PSMAR

Guanyadors del I Concurs d'Innovació del PSMAR

El 23 de setembre es van lliurar els premis a les idees guanyadores del I Concurs d'Innovació del PSMAR. El I Concurs d'Innovació és una iniciativa que vol fomentar la cultura de la innovació a l'entorn del PSMAR, en el marc de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM, i donar visibilitat als projectes d'innovació en salut, no només dels professionals de la institució sinó també dels pacients i les seves famílies.

Els projectes guanyadors són:

PSMAR Virtual, de la usuària Montserrat Mera.

Avaluació de la concordança entre els preinformes del resident i l'informe definitiu de l'especialista. Tutorització decreixent - Responsabilitat creixent, d'Àngel Gayete, cap clínic del servei de Radiodiagnòstic del PSMAR.

Sistema de suport a la decisió. Petició intel·ligent de proves radiològiques en patologia mamària. Presentat per Maria del Mar Vernet, cap de secció d'Oncologia Ginecològica i coordinadora de la Unitat Funcional de Patologia Mamària de l'Hospital del Mar, i Manuel Pastor, coordinador del Laboratori de Farmacoinformàtica del programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) de l'IMIM.

Electroporació selectiva de tumors hepàtics per mitjà d'infusió de sèrum hipersalí via portal: estudi de viabilitat, presentat per Fernando Burdío, cirurgià hepatobiliopancreàtic de l'Hospital del Mar i cap del grup de recerca de Teràpies d'hipertèmia localitzada, de l'IMIM.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat