Notícies

Del 7 de novembre al 8 de desembre de 2014 - Art-Usuari

Exposició de pintures de Mª Inmaculada Fontanet Fausto

Exposició de pintures de Mª Inmaculada Fontanet Fausto

Del 7 de novembre al 8 de desembre de 2014, al passadís central de l’Hospital del Mar, podreu veure l’exposició de la pintora amateur Mª Inmaculada Fontanet Fausto, afectada d’esclerosis lateral amiotròfica (ELA), que ens va deixar el passat 18 de juliol.

Mª Inmaculada Fontanet Fausto
Els Reguers (Tortosa), 16 Juny 1956 - Tortosa, 18 Juliol 2014

Persona alegre, optimista, dinàmica, activa i entregada a les seves filles i al seu marit, després de superar una neoplàsia de mama, el destí la va condemnar a conviure amb l’ELA (Esclerosis Lateral Amiotròfica). Des de Juny de 2012, la seva vida es va complicar mica en mica... amb resignació però sempre amb un somriure i sense perdre l’esperança, va haver de deixar de fer tot allò que més li agradava. A la recta final (setembre 2013 - juny 2014), va trobar amb la pintura una manera diferent d’expressar-se i enganyar les llargues hores.
Es va entregar per deixar un record tangible, un preciós quadre per a cada una de les persones especials en la seva vida... Tot i intentar cada dia robar temps al temps, l’ELA no la va deixar acabar.

I tal com va dir el seu professor de pintura: “HOY ES UN DÍA TRISTE PARA MI. UNA ESTRELLA DE MI TALLER HA PREFERIDO IRSE AL CIELO…PORQUE ALLÍ PODRÁ DAR A SUS LIENZOS MÁS ESPLENDOR Y CUIDARÁ LOS DETALLES CON MÁS AMOR, PORQUE TENDRÁ TODO EL TIEMPO QUE NECESITE PARA DAR LAS PINCELADAS QUE AQUÍ NO PUDO DAR, AUNQUE MERECE SU ESFUERZO AL SUPERARSE CADA DÍA Y DEJAR UNOS CUADROS LLENOS DE LUZ, ARMONÍA Y COLOR, EN SUS PAISAJES, ARROYOS…”
Associació Cultural Llagut, Tortosa (Tarragona)

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat