Notícies

5 d'octubre de 2014 - Informació general

Ja és aquí l'edició 2014 d'Un dia de Nassos, la gran festa popular de Pallapupas!

Ja és aquí l'edició 2014 d'Un dia de Nassos, la gran festa popular de Pallapupas!

El proper 5 d'octubre Pallapupas celebra la seva gran festa popular Un dia de Nassos! per gaudir en família. Enguany se celebrarà en diferents espais d'oci de Catalunya, als quals hi podreu accedir amb un 50 % de descompte si compreu les "entrades a meitat de preu, amb el doble de valor" disponibles en venta anticipada a través de Let’s bonus, Atrápalo i el web www.pallapupas.org.

En el cinquè aniversari d'Un dia de Nassos! els espais són:

• El Zoo de Barcelona, un parc educatiu, sensibilitzador i referent al Mediterrani. El centre acull 2.200 exemplars de més de 315 espècies d’animals. I ofereix als visitants exhibicions aquàtiques de dofins.

• Catalunya en Miniatura, un espai que acull l’únic circuit de maquetes a escala de Catalunya, declarat d’ Interès Turístic Nacional. Gaudeix en família dels monuments i edificis més representatius de les terres catalanes. o Concert gratis del Grup Macedònia a Catalunya en Miniatura

• El Museu del Barça, podràs descobrir l'emoció viscuda en cada partit dins del Camp Nou, a més de veure els trofeus de les més de 20 lligues i les 4 lligues de campions guanyades pel FC Barcelona al llarg de la seva història, en un recorregut que et portarà pels racons més emblemàtics de l'Estadi.

• El Poble Espanyol, un autèntic “poble” enmig d’una ciutat, coneix la diversitat de l’arquitectura estatal passejant pels seus carrers, places i jardins en una superfície de 49.000 m2 i 117 edificis a escala real. o Concert gratis del Grup Xiula al Poble Espanyol

• El Tibidabo, un parc d’atraccions. Un lloc màgic i llegendari de Barcelona. Allà t’esperen més de 25 atraccions, tant les mítiques com les de nova generació, per a totes les edats i les millors vistes de la ciutat.

• Museu del Joguet de Catalunya, un viatge per la història de la joguina industrial a Catalunya. A través de les 4.000 joguines i els 15.000 jocs que podreu veure i recordar la vostra infantesa, o la dels vostres pares, avis, o la dels vostres fills.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat