Notícies

25 d'abril de 2024 - Informació general

El CAS Santa Coloma rep el premi de les Esquadres del cos dels Mossos d’Esquadra a Santa Coloma de Gramenet

El CAS Santa Coloma rep el premi de les Esquadres del cos dels Mossos d’Esquadra a Santa Coloma de Gramenet

Un reconeixement al compromís, dedicació i col·laboració amb el cos policial que s'ha lliurat el passat 24 d'abril, en el marc de la festa del Dia de les Esquadres.

El Centre d'Atenció i Seguiment (CAS) de Santa Coloma de Gramenet, que forma part de l'Hospital del Mar, ha rebut l'homenatge del cos dels Mossos d'Esquadra a Santa Coloma de Gramenet en el marc de la seva festa, el Dia de les Esquadres. El centre i els seus professionals han rebut un dels premis de les Esquadres que s'han lliurat, en reconeixement al seu compromís, dedicació i col·laboració amb el Grup de Proximitat de la Unitat de Seguretat Ciutadana del cos. El premi l'ha recollit la Dra. Lina Oviedo, coordinadora del CAS de Santa Coloma de Gramenet.

Premi_Esquadres

Premi_Esquadres

La Dra. Lina Oviedo amb la caporal Carme Álvarez, jefa del Grupo de Proximidad

El CAS, en servei des de finals de l'any 2016, atén les persones amb trastorns d'addiccions d'aquesta ciutat, oferint servei a les àrees bàsiques de salut de Santa Coloma de Gramenet. Té com a objectiu donar-los cobertura assistencial per aquests trastorns i per patologia dual d'alta complexitat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat