Notícies

 • 25 de maig de 2016 - Informació general

  Modificació Estatuts PSMAR

  Nota informativa

  En els últims dies han aparegut diverses informacions i s'han convocat accions de protesta relacionades amb la modificació dels estatuts del PSMAR. Ateses les inexactituds que contenen aquestes informacions, la Direcció ha considerat necessari emetre aquesta nota amb la finalitat d'aclarir-ho i evitar la desinformació dels professionals, però també de la població en general.

  més informació

 • 20 de maig de 2016 - Notes de Premsa

  Marxa nòrdica per donar un respir als pacients amb càncer i celebrar el dia mundial contra el tabac

  La caminada persegueix un objectiu solidari, aconseguir fons per millorar l’estat emocional dels pacients amb càncer de l’Hospital del Mar, però també promoure hàbits saludables entre els treballadors del PSMAR.

  El diumenge 22 de maig tindrà lloc la II marxa nòrdica del Parc de Salut MAR (PSMAR), promoguda per la comissió Hospitals Sense Fum de la institució i en benefici del projecte "Un Respir al Càncer" de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar. 

  més informació

 • 22 de maig de 2016 - Informació general

  Ja som més de cent persones inscrites a la II Marxa Nòrdica del PSMAR. Anima't a acompanyar-nos, encara hi ets a temps!

  Tots junts caminarem per respirar un ambient lliure de tabac i donar un respir als pacients oncològics.

  Aquest 22 de maig tornem a caminar tots junts per celebrar el Dia Mundial contra el tabac i col·laborar amb el projecte "Un Respir al Càncer" de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, un projecte de suport a pacients oncològics. Enguany farem una ruta molt agradable pel costat del mar de la mà dels instructors de l’empresa iWalk. Tot seguit trobareu tota la informació necessària i l’enllaç per inscriure-us!

  més informació

 • 12 de maig de 2016 - Informació general

  Avui us descobrim una nova "Història de vocació", la d'Ignasi Tusquets, cap de secció d'Oncologia mèdica de l'Hospital del Mar

  “Cuando era pequeño ver una persona capaz de reducirte una luxación de hombro, cerrar una herida, reimplantarte una uña, curarte una otitis… Esta magia cuando eres niño te abre una especial vocación a ser médico". Ignasi Tusquets, cap de secció d’Oncologia mèdica, ens explica la seva pròpia història, com i perquè va triar la Medicina, persones que el van influïr en la seva vocació i casos de pacients que han marcat la seva pràctica professional.

  més informació

 • 10 de maig de 2016 - Informació general

  El MARBiobanc estrena web

  Coincidint amb el seu 5è aniversari

  La presentació del nou web coincideix amb el 5è aniversari del MARBiobanc i ha suposat la revisió i actualització de tots els continguts existents a l'antic web, la incorporació de nova informació i, a nivell d'imatge, una aposta per un disseny web més intuïtiu, atractiu i que faciliti la navegació dels usuaris.

  més informació

 • 6 de maig de 2016 - Notes de Premsa

  Un estudi determina per primera vegada a Catalunya la despesa generada pel tractament de la insuficiència cardíaca

  Dia Europeu de la Insuficiència Cardíaca

  Un estudi de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca del servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar i del  grup de recerca biomèdica en Malalties del Cor de l'IMIM, conjuntament amb el CatSalut, ha valorat gairebé 90.000 pacients amb insuficiència cardíaca crònica (IC) i n'ha calculat els costos associats al seu tractament. Els resultats han estat publicats a la revista European Journal of Heart Failure, la revista més important en insuficiència cardíaca. L'estudi ha avaluat l'ús de recursos sanitaris i les despeses d'un any associades al tractament de la insuficiència cardíaca mitjançant la Base de Dades de Morbiditat del Servei Català de la Salut (CatSalut) que recull informació detallada sobre l'ús de l'assistència sanitària per a tota la població. Durant l'any 2013, a Catalunya es van gastar un total de 536 milions d'euros en pacients amb problemes cardíacs, un 7,1% del total de pressupost de salut.

  més informació

 • 22 de maig de 2016 - Informació general

  Anima't i engresca a tothom qui vulgui a inscriure's a la II marxa nòrdica per celebrar el Dia Mundial contra el tabac i col·laborar amb el projecte "Un Respir al càncer"

  Tots junts caminarem per respirar un ambient lliure de tabac i donar un respir als pacients oncològics.

  Aquest 22 de maig tornem a caminar tots junts per celebrar el Dia Mundial contra el tabac i col·laborar amb el projecte "Un Respir al Càncer" de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, un projecte de suport a pacients oncològics. Enguany farem una ruta molt agradable pel costat del mar de la mà dels instructors de l’empresa Walkim. Tot seguit trobareu tota la informació necessària i l’enllaç per inscriure-us!

  més informació

 • De l'1 al 31 de maig de 2016 - Art-Usuari

  Exposició de fotografies "NEPAL: a shacking experience" a l'Hospital del Mar

  Al vestíbul de l'Hospital del Mar

  El 25 d'abril del 2015, un terratrèmol de magnitud 7.9 en l'escala de Richter (conegut com el terratrèmol de Gorkha) va colpejar la vall del Katmandú, al Nepal. Els seus efectes es van estendre a l'Índia, la Xina i Bangla Desh, causant més de 8.000 víctimes mortals, més del doble de ferits i aproximadament uns 450.000 refugiats. A més, milers d'edificis van quedar esfondrats arreu del país, incloent hospitals, escoles, temples, monuments i habitatges. Posteriorment, el 12 de maig, un segon terratrèmol va tornar a fer tremolar la mateixa regió, incrementant el nombre de víctimes mortals i danys materials.  

  més informació

 • 5 de maig de 2016 - Informació general

  Als centres del PSMAR superem l'estàndard recomanat del compliment d'higiene de mans assolint el 77%

  En el marc de la Jornada Global per a la Higiene de Mans, al vestíbul de l'Hospital del Mar s'ha preparat un espai de photocall amb divertits accesoris relacionats amb la higiene de mans

  Als centres del PSMAR, els resultats del compliment de la higiene de mans durant el 2016 estant sent molt satisfactoris, assolint una xifra del 77%, superant l'estàndard recomanat pel Departament de Salut del 75%. Any rera any, el Programa d'Infeccions del PSMAR ha aconseguit una millora en els resultats del compliment gràcies a les accions de sensibilització que s'han realitzat des del Programa d'higiene de mans.

  més informació

 • 5 de maig de 2016 - Informació general

  "Darrera de cada professional de la salut hi ha una història d'amor al proïsme". Us convidem a conèixer les històries de les vocacions d'alguns professionals de l'Hospital del Mar.

  La primera d'elles la de la María Castro, resident de 3r any d’Oncologia mèdica

  “Darrera de cada professional de la salut hi ha una història d’amor al proïsme”; aquest és el lema amb què Roche Farma està donant a conèixer “Històries de vocació”, una fantàstica campanya que vol posar en valor la vocació dels professionals sanitaris i que ha comptat amb l'Hospital del Mar per estrenar el projecte. La campanya es difon a través de les xarxes socials i consta d'un set de rodatge mòbil que està recorrent un total de vint-i-nou centres sanitaris i que compta amb el suport de sis societats científiques espanyoles: la de Neurologia, Reumatologia, Farmàcia Hospitalària, Pneumologia, Oncologia Mèdica i la d'Hipertensió.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2016 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat