Notícies

 • 7 de juliol de 2015 - Informació general

  Darrera setmana en què podreu visitar l'exposició "Hospital del Mar, 100 anys amb el batec de Barcelona". No us la perdeu!

  Exposició al Museu d'Història de Catalunya fins el 14 de juliol

  Si encara no heu visitat l'exposició "Hospital del Mar, 100 anys amb el batec de Barcelona" al Museu d'Història de Catalunya, teniu temps fins el proper dimarts 14 de juliol. Us animem a passejar-vos per l'exposició i gaudir de les històries, els documents i les imatges que hi trobareu. Recordeu que és d'entrada gratuïta!

 • 30 de juny de 2015 - Informació general

  La Unitat d'Atenció al Viatger de l'Hospital del Mar ja disposa de la vacuna de la febre groga

  La Unitat d'Atenció al Viatger de l'Hospital del Mar, reconegut "Centro de Vacunación Internacional Encomendado", ja dispensa la vacuna de la febre groga, sent un dels pocs centres de l'Estat que l'administra. Us informem que el cost de la visita amb consell complet al viatger més l'administració de la vacuna groga és de 50 €. Si es tracta de una visita amb administració de vacuna/es, que inclou la de la febre groga és de 60 €.

  més informació

 • 29 de juny de 2015 - Informació general

  Tres nedadors creuaran l'Estret de Gibraltar en favor de la recerca per la discapacitat intel·lectual. Vols saber com pots col·laborar en aquest nou projecte d'Amics de l'Hospital del Mar? No et perdis el Mar@laxarxa

  Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

  L’esforç i l’experiència de Carles Céspedes, Fer Espina i David Presas es posaran a prova fent una increïble travessa d’anada i tornada a l’Estret de Gibraltar i des d'Amics de l'Hospital del Mar posen en marxa la campanya de micromecenatge "Apropant distàncies. Apropant capacitats" per aconseguir finançar un videojoc per millorar l’estimulació cognitiva de nens i joves amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. Vols conèixer i participar en el projecte? Entra al MAR@laxarxa. 

  més informació

 • 19 de juny de 2015 - Notes de Premsa

  Hi ha sexe després del càncer?

  Jornada científica i divulgativa “El càncer, una altra visió de la malaltia"

  La majoria de les persones intervingudes i tractades per un càncer pregunta pels efectes sobre la seva sexualitat a posteriori, mentre la preocupació central inicial és sobre la quimioteràpia i la possible caiguda del cabell, especialment entre les dones. La Jornada científica divulgativa “El càncer, una altra visió de la malaltia”, que tindrà lloc el proper dilluns dia 22 de juny a les 16h en el marc del Centenari de l’Hospital del Mar, posa sobre la taula la preocupació dels malalts per la dimensió sexual de les seves vides.

  més informació

 • 19 de juny de 2015 - Informació general

  Comunicat del Consell Rector del Parc de Salut MAR

  En data 29 de juny de 2015 els membres del Consell Rector del Parc de Salut Mar de Barcelona (PSMAR) que representen la Generalitat de Catalunya a l’òrgan de govern, encapçalats pel seu President, Josep Maria Via, presentaran la seva renúncia al Conseller de Salut. Els membres que representen l’Ajuntament de Barcelona han cessat en aquesta funció per tal que el nou consistori pugui anomenar la nova delegació.

  més informació

 • 19 de juny de 2015 - Informació general

  Tres nedadors creuaran l'Estret de Gibraltar en favor de la recerca en discapacitat intel·lectual

  "Apropant distàncies. Apropant capacitats", nova campanya de micromecenatge d'Amics de l'Hospital del Mar

  Des d'Amics de l'Hospital del Mar es posa en marxa una campanya de micromecenatge per aconseguir dissenyar un videojoc que permetrà entrenar habilitats i millorar les capacitats cognitives de nens i joves amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. Per aconseguir-ho, aquest estiu tres nedadors, Carles Céspedes, Fer Espina i David Presas, creuaran l’estret de Gibraltar, aniran des d'Isla Tarifa fins a Punta Cires, i en tornaran sense descansar. Aquest és un repte que molt pocs han aconseguit abans, i ho faran per la recerca en discapacitats intel·lectuals. El projecte "Apropant Distàncies. Apropant Capacitats" vol fer visible que les distàncies, que de vegades semblen impossibles, són superables amb esforç i motivació.

  més informació

 • 17 de juny de 2015 - Notes de Premsa

  L’Hospital del Mar pioner en la utilització d’un nou dispositiu per curar les arítmies

  Amb l’ús d’aquest innovador catèter s’aconsegueix millor informació del cor al mateix temps que es facilita la curació de l’arítmia

  El Servei de Cardiologia de l’Hospital del Mar, dirigit pel Dr. Julio Martí, és el primer centre català que empra un revolucionari catèter per tractar les arítmies cardíaques per ablació d’una forma més fiable i efectiva.

  més informació

 • 15 de juny de 2015 - Informació general

  Sabíeu que l'Hospital del Mar ha tingut diversos noms al llarg de la seva història?

  Inicialment va ser l'Hospital d'Infecciosos i l'any 1939 va passar a anomenar-se Hospital de Nostra Senyora del Mar, amb les variants d'Hospital Municipal de Nostra Senyora del Mar o Hospital General de Nostra Senyora del Mar.

  més informació

 • 12 de juny de 2015 - Informació general

  Encara no heu visitat l'exposició "Hospital del Mar, 100 anys amb el batec de Barcelona"? Doncs mireu què n'opina la gent!

  Exposició al Museu d'Història de Catalunya fins el 14 de juliol

  Ja ha estat molta la gent que ha visitat l'exposició "Hospital del Mar: 100 anys amb el bàtec de Barcelona" al Museu d'Història de Catalunya, i volem compartir amb vosaltres les seves impressions. Us animem a passejar-vos per l'exposició i gaudir de les històries, els documents i les imatges que hi trobareu. Recordeu que estarà fins el 14 de juliol i que és d'entrada gratuïta!

  més informació

 • 12 de juny de 2015 - Informació general

  Professionals del PSMAR continuen #donantlacara per la salut mental!

  Anima't a col·laborar i lluitar contra l'estigma i la discriminació!

  Aquest cop han estat la Direcció d'Infermeria, el Servei de Salut Laboral i els tutors i residents d'Infermeria de Salut Mental els qui s'han afegit a la campanya #dónalacara per la salut mental i han penjat les seves fotografies en el gran mural contra l'estigma, amb el lema “Construïm junts el mapa antiestigma de Catalunya!”

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2015 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat