Notícies

 • 9 de novembre de 2014 - Informació general

  Informació sobre el procés de participació del 9N

  El dispositiu del procés de participació ciutadana del 9N en què els ciutadans de Catalunya manifestaran la seva opinió sobre el futur polític del país comptarà amb locals de participació en el 99,9% de municipis de Catalunya (942 municipis dels 947 totals). Hi haurà 6.695 meses de participació, distribuïdes en 1.317 locals de participació. El nombre de persones voluntàries és de 40.930. La participació tindrà lloc el dia 9 de novembre, entre les 9 i les 20 hores, en el local i la mesa de participació assignats per raó de l'adreça de residència que consti al DNI i del primer cognom.

  més informació

 • 27 d'octubre de 2014 - Informació general

  S’obre la convocatòria del 1er Concurs d’Innovació del PSMAR

  Amb la voluntat de fomentar la cultura de la innovació de l’entorn del Parc de Salut MAR es convoca el Primer Concurs d’Innovació amb el suport de Roche. La convocatòria està oberta a tots els professionals del PMSAR però també als usuaris dels centres del PSMAR.

  més informació

 • Octubre de 2014 - Informació general

  L'Hospital del Mar va celebrar 1.000 trasplantaments de ronyó. Vols conèixer la història dels pacients trasplantats número 1 i 1.000? No et perdis el Repor del Mar@laxarxa

  Nova edició del Mar@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

  Catalina i Francisca Jiménez (germanes) i Eduardo González i Isabel San Nicolás (cunyats) són protagonistes del nostre repor per parlar de la seva història com a pacients i donants de trasplantaments de ronyó. A més, un projecte liderat per les Dres. Clara Montagut i Beatriz Bellosillo ha estat seleccionat, entre més de 140 candidatures internacionals, per a rebre una de les tres beques d'Innovació d'Oncologia que atorga Merck Serono. En aquest número del butlletí també coneixeràs el treball de Priscila Giraldo, del servei d'Epidemiologia i Avaluació, que ha estat guardonat amb una beca per la Fundació Grífols i Lucas i que ha comptat amb el suport d'investigadors de Harvard. I acabarem fent un repàs als esdeveniments més detacats de l'agenda. Tot això i més ho trobareu a la nova edició del MAR@laxarxa.

  més informació

 • Del 6 al 31 d'octubre de 2014 - Art-Usuari

  "9 anys de pintures", exposició d'Antonio Bolívar

  Espai exposicions cafeteria i hall de Consultes Externes de l’Hospital de l’Esperança

  Del 6 al 31 d'octubre de 2014, a la cafeteria i al vestíbul de Consultes Externes de l’Hospital de l’Esperança, trobareu l'exposició "9 anys de pintures" d'Antonio Bolívar.

 • 6 d'octubre de 2014 - Notes de Premsa

  Comença UniverSal, un projecte que estudiarà la salut mental dels joves universitaris

  UniverSal (Universitat i Salut Mental) és un projecte multicèntric coordinat a nivell estatal per l’IMIM (Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques) que té per objectiu identificar factors associats al benestar psicològic i a la salut mental en els joves que inicien aquest any els estudis universitaris, a més d’identificar aquells factors que promouen la salut mental o que la posen en risc. En el projecte hi participen universitats de 5 comunitats autònomes diferents (Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Cadis, Universitat de les Illes Balears, Universitat del País Basc i Universitat Miguel Hernández) i es convidarà a participar a uns 25.000 estudiants.

  més informació

 • Del 2 al 31 d'octubre de 2014 - Art-Usuari

  L'Hospital del Mar acull l'exposició "Ponte en mi piel" per sensibilitzar sobre l'impacte en la qualitat de vida dels pacients afectats per urticària crònica

  Sota el lema "Ponte en mi piel", l'Associació d'Afectats de la Urticària Crònica (AAUC) vol concienciar, amb motiu del Dia Mundial de la Urticària Crònica que es va celebrar per primer cop el proppassat 1 d'octubre, sobre el greu impacte en la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia. L'Hospital del Mar acull una exposició de 20 fotografies que a través d'escenes quotidianes, acompanyades d'una frase o testimoni, expressen la frustració, l'ansietat o el dolor que causa conviure cada dia amb urticària. L'exposició estarà del 2 al 31 d'octubre del 2014 al passadís central de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 4 d'octubre de 2014 - Informació general

  7a edició de la Jornada de Portes Obertes del PRBB

  El proper dissabte dia 4 d'octubre tindrà lloc la setena edició de la Jornada de Portes Obertes del PRBB. Una vegada més, el Parc obrirà les portes des de les 10 del matí fins a les 7 del vespre a totes aquelles persones interessades en la ciència, en saber què es fa, com ho fan i on ho fan. Científics i personal dels centres dedicaran el dia, de forma totalment voluntària, a fer xerrades dels projectes en els quals treballen, a ensenyar els laboratoris i els equips que fan servir, a jugar amb la ciència oferint tallers, experiments i activitats, i acabaran la jornada amb un interessant cafè científic. És un acte obert a tothom, gratuit i amb activitats per al públic de totes les edats.

  més informació

 • 29 de setembre de 2014 - Notes de Premsa

  Una recerca oncològica de l’Hospital del Mar, únic projecte de l’estat espanyol seleccionat entre més de 140 candidatures internacionals

  El projecte liderat per les Doctores Clara Montagut experta en càncer colorectal, i Beatriz Bellosillo experta en biologia molecular, rep una de les tres beques d’Innovació en Oncologia atorgada per Merck Serono

  La Doctora Clara Montagut, del servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar, ha estat guardonada amb una de les tres beques d’Innovació en Oncologia (GOI) que ha atorgat per primera vegada enguany Merck Serono, la divisió biofarmacèutica de Merck. Amb un pressupost d’un milió d’euros, aquesta convocatòria s’ha creat per a finançar aquells projectes de major rellevància en el tractament personalitzat dels pacients amb tumors sòlids.

  més informació

 • Setembre de 2014 - Informació general

  Si vols conèixer quins nous tractaments en melanoma s'estan investigant, no et pots perdre l'entrevista amb el Dr. Antoni Ribas al nou número del MAR@laxarxa

  Nova edició del Mar@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

  Abans de final d'any es tornen a reprendre les obres d'ampliació de l'Hospital del Mar i es preveu que el nou edifici incorpori les àrees d'Urgències, Radioteràpia, Hemodinàmica i el Bloc Obstètric. En aquest número del butlletí també entrevistem al Dr. Antoni Ribas, un català afincat als EEUU des de fa 18 anys per investigar nous tractaments per al melanoma i que va ser el convidat a la V Conferència Alexander Fleming del propassat mes de juliol. El Dr. Ribas fa una interessant recomanació a les noves generacions de metges: entendre el perquè de les coses. I acabem fent un repàs al més destacat en recerca. Tot això i més ho trobareu a la nova edició del MAR@laxarxa.

  més informació

 • Del 16 de setembre al 16 d'octubre de 2014 - Art-Usuari

  "S.O.S somriures", mostra fotogràfica de diorames de playmobil de Maite Castillo i José Cantí

  Exposició al Centre Fòrum. Vestíbul Rambla Prim

  El dimarts 16 de setembre es va inaugurar al Centre Fòrum l'exposició "S.O.S. somriures" amb una presentació especial per als pacients i usuaris del centre. Els autors de les fotografies, Maite Castillo i José Cantí, coleccionistes de playmobils, van explicar la seva afició i el procés de creació d'algunes de les obres exposades. Presenten escenaris originals plens d'humor i tendresa (a les imatges del José) i escenes d'hospital i professionals sanitaris en acció (a les obres de la Maite). S.O.S. somriures estarà exposada al Centre Fòrum, en el vestíbul de Rambla Prim, fins el dia 16 d'octubre.

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2014 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat