Agenda

18 de gener de 2017 - Actes

Menjar pensant en el cervell

Nou cafè científic del cicle organitzat per l'IMIM amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona

En aquest cas, el cafè es farà a la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, el dia 18 de gener a les 16:00h, amb la participació de la Dra. Ana Rodríguez Campello, neuròloga de l'Hospital del Mar i investigadora del grup de recerca Neurovascular de l'IMIM, i el Dr. Emili Ros, endocrinòleg de l'Hospital Clínic i investigador principal del grup de recerca "Nutrición y Aterosclerosis" del CIBER Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición, Instituto de Salud Carlos III.

Hi ha evidència científica de que la nostra dieta té un impacte en la nostra salut cardiovascular. Ara, però, comencem a veure que el que mengem també té impacte en la nostra capacitat d'aprenentatge, en la memòria, en la capacitat de prendre decisions, etc.. fins i tot, en el desenvolupament de determinades malalties cerebrovasculars.

Perquè? Que es sap fins ara? Quins estudis s'estan fent? Quina dieta és la més adequada per protegir el nostre cor i el nostre cervell?

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat