Agenda

3 d'octubre de 2015 - Actes

Un concert popular convida els ciutadans i veïns de la Barceloneta a tancar els actes del Centenari de l’Hospital del Mar

La banda musical Jonibegut, composta per professionals de l’Hospital del Mar i de l’Esperança amenitzarà la nit.

El proper dia 3 d’octubre se celebrarà la cloenda oficial dels actes del Centenari de l’Hospital del Mar. El Parc de la Barceloneta serà l’escenari, durant tot el dia, de diverses activitats infantils, una paella popular i, a la nit, de 20 a 22h, d’un concert on els artistes seran professionals de l’Hospital del Mar i l’Esperança, canviant fonendoscopis i bisturís per micros i instruments musicals. Convidem a tots els ciutadans a celebrar els 100 anys d’una institució que s’ha mantingut fidel a la vocació de servei comunitari que la va fer néixer. Us adjuntem el programa per tal que no us perdeu res!

Fi de festa popular, amb metges i infermeres com a protagonistes

En primer lloc, el cercavila del matí en què el “General Lagarto”, el nan de la Barceloneta, sortirà a passejar el canó pels carrers del barri (a partir de les 10h) i portarà un acompanyament molt especial: una comitiva de “metges i infermeres” vestits professionalment com pertoca per a commemorar el centenari de l’Hospital del Mar i el seu servei a la Barceloneta en el darrer segle.

A les 12,30h es presentarà a la llibreria La Garba (c/Maquinista, 19) el llibre Barcelona i l’Hospital del Mar, escrit per l’historiador i museòleg Daniel Venteo i publicat per l’Hospital amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. Un llibre ple d’anècdotes i d’històries inèdites de l’Hospital del Mar que, amb rigor i amenitat, retraten de forma nítida un segle vertiginós per a la ciutat, la ciència i la salut. Una edició que, a més d’aportar cultura i coneixement, servirà per a donar suport als projectes científics i solidaris dels Amics de l’Hospital del Mar.

Al Parc de la Barceloneta, al costat de l’Hospital, tindran lloc durant tot el dia diferents activitats, des d’una paella popular fins a un taller d’estels i un de maquillatge, puzles gegants i una festa de l’escuma. A la nit, de 20 a 22h serà en aquest espai quan l’Hospital del Mar pugi a l’escenari, de la mà de la banda Jonibegut, composada per professionals de l’Hospital del Mar i de l’Esperança, per a celebrar amb tots els ciutadans i amics de la institució els seus Cent anys d’Història amb el millor ritme musical i acabarem bufant les espelmes d’un gran pastís.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat