Agenda

13 de març de 2015 - Jornades i Cursos

"Dolor i artrosi", propera sessió del Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar

Promoguda pels serveis de Reumatologia i Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar

"Dolor i artrosi" és el títol de la propera sessió del Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar. Una conferència alhora científica per a professionals de la salut i també divulgativa, oberta a estudiants i a la població general interessada, que es farà el divendres 13 de març a les 12:00 hs a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar.

Jordi Monfort, Laura Tió, Joan Carles Monllau i Joan Deus parlaran del dolor com expressió de la malaltia, i de la possibilitat de veure'l a través de la ressonància magnètica funcional, i de l'artrosi, què és, com es produeix i de les possibilitats de reparar-la quirúrgicament. 

La moderació serà a càrrec de Ricardo Aparicio, periodista amb més de trenta anys d’experiència en programes radiofònics de salut, antic col·laborador del programa Protagonistas i que ha dirigit durant més de 20 anys el programa diari Salud y calidad de vida. Guardonat amb el Premi Antena de Oro per la seva trajectòria professional i amb el de millor periodista en llengua hispana als Estats Units, actualment Ricardo Aparicio dirigeix la web www.vivirmejor.com.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat