Agenda

20 de febrer de 2015 - Jornades i Cursos

El càncer de mama en la dona gran

XVIII Jornada sobre el Càncer de Mama

El Parc de Salut MAR organitza la XVIII Jornada sobre el Càncer de Mama que es farà el divendres 20 de febrer de 2015. El tema d’aquesta XVIII Jornada serà el càncer de mama en la dona gran.

Hi haurà conferències d’introducció, una sessió de ponències i una taula rodona sobre tractament amb la presència de reconeguts ponents, referents en els seus respectius camps: el Dr. Philip Poortmans, Cap del Departament de Radiació Oncològica del Radboud University Medical Center, la Dra. Kath Moser, Coordinadora del NHS Breast Screening Program Age Extension Trial de la Oxford University, la Dra. Jenna Morgan, cirurgiana membre de la Cochrane Breast Cancer Group i la Dra. Mercedes Torres, responsable de la Unidad Radiológica de la Mujer en el Grupo Hospitales Madrid, entre d'altres. La conferència magistral anirà a càrrec de la Dra. Olga Sabartés, cap de secció del servei de Geriatria del PSMAR.

Les inscripcions pel personal del Parc de Salut MAR, com en les darreres edicions tenen un preu reduït de 20 € fins a 25 de gener, i de 40 € posteriorment. Sí podeu venir, heu de fer la inscripció mitjançant el butlletí que us adjuntem i enviant-lo per correu electrònic a barcelona@geyseco.es.

Ja podeu consultar el programa i fer les vostres inscripcions a través del nostre web o mitjançant l’enllaç: http://www.geyseco.es/cancer_de_mama/

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat