Agenda

 • 20 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  Curs Edwards ESSENCE Optimització hemodinàmica en cirurgia d'alt risc

  Organitzat pel servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l'Hospital del Mar

  El 20 de novembre de 2014 es farà el Curs Edwards ESSENCE Optimització hemodinàmica en cirurgia d'alt risc organitzat pel servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l'Hospital del Mar i Edwards Lifescences. Els objectius del curs d'enguany són ampliar els conceptes de monitorització hemodinàmica mínimament no invasiva, consolidar els coneixements en la teràpia dirigida per objetius, realitzar recomanacions específiques per a diversos tipus de cirurgies i establir una interacció amb altres modalitats de monitorització i/o diagnòstic.

  més informació

 • Del 17 al 21 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  LVIII Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 17 al 21 de novembre de 2014 se celebra la cinquanta vuitena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR. Aquests cursos són reconeguts d'Interès Sanitari per part de l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Coordinador de la Formació Mèdica Continuada de Catalunya els concedeix 4,3 crèdits. Adjunt trobareu el programa amb més informació.

 • 11 i 12 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  B·Debate: Big Data in Biomedicine. Challenges and Opportunities

  Organitzada pel Programa de recerca en informàtica biomèdica de l'IMIM/UPF

  Aquest és el títol de les jornades que liderarà Ferran Sanz, director del Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) IMIM- UPF, en el Centre CaixaFòrum de Barcelona, en el marc del B·Debate, els propers dies 11 i 12 de noviembre. El B·Debate és una iniciativa que pretén contribuir a buscar respostes i solucions a reptes i necessitats socials en l’àmbit de les ciències de la vida i concep el debat com un potent i eficaç mètode de generació de coneixement.

  més informació

 • 11 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  I Jornada de Tècnics Superiors Sanitaris dels 5 Hospitals Terciaris de Barcelona Ciutat

  L'11 de novembre se celebra la V Jornada Infermera, organitzada per la Xarxa Interhospitalària Infermera dels Hospitals Terciaris de Barcelona Ciutat: el Parc de Salut MAR, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l'Hospital Clínic i l'Hospital Sant Joan de Déu. En aquesta ocasió, els protagonistes són els tècnics superiors sanitaris (TSS). L'objectiu és compartir el coneixement, les experiències i el desenvolupament professional. El paper dels TSS en els diferents àmbits de les cures, les seves àrees d'expertesa, les pràctiques assistencials i la innovació que cada dia porten a terme en els seus llocs de treball, permet obrir un espai d'intercanvi i enriquiment en el nostre entorn.

  més informació

 • 10 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  GRIB EXPO: The Big Data Challenge

  Organitzada pel Programa de recerca en informàtica biomèdica de l'IMIM/UPF

  El proper 10 de novembre a les 10:30 h tindrà lloc al PRBB la GRIB EXPO, una exposició científica sobre informàtica biomèdica organitzada pel Programa de recerca en informàtica biomèdica de l'IMIM/UPF. L'objectiu d'aquest esdeveniment és permetre als participants interactuar amb investigadors que treballen en les eines computacionals que ajudaran a donar forma al futur de l’assistència sanitària i al descobriment de fàrmacs.

  més informació

 • 10 d'octubre de 2014 - Jornades i Cursos

  El malalt dual, exemple de malalt crònic complex

  Segona conferència del cicle "Nous reptes en Salut Mental i Addiccions"

  Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) organitza el 10 d'octubre al Centre Dr. Emili Mira la segona conferència del cicle "Nous reptes en Salut Mental i Addiccions", El malalt dual, exemple de malalt crònic complex.

  més informació

 • 4 d'octubre de 2014 - Jornades i Cursos

  Jornada de Portes Obertes Campus Universitari Mar

  Vine a conèixer el Campus Universitari Mar, un àmbit universitari on s'imparteixen els estudis de Biologia Humana, Enginyeria Biomèdica, Fisioteràpia, Infermeria i Medicina. Et convidem a visitar les instal·lacions, on podràs conèixer més directament els tipus de pràctiques que realitzen els estudiants i també assistir a alguna de les nostres conferències de divulgació.

  més informació

 • 2014 - 2015 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2014 - 2015

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimarts de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

  més informació

 • 9 d'octubre de 2014 - Jornades i Cursos

  “El bon tracte: incidència en l’acompanyament i el dia a dia”

  Cuidem el nostre cervell. Un enfoc multidisciplinar per a la qualitat de vida

  Amb motiu de l'Any Europeu del Cervell Hestia Alliance organitza un cicle de conferències per tractar diferents visions al voltant del cervell i de les seves potencialitats en els processos d'envelliment i acompanyament a la persona; temes tots ells d'interès per al sector sociosanitari i residencial. La segona jornada del cicle, amb el títol “El bon tracte: incidència en l’acompanyament i el dia a dia”, es farà el 9 d'octubre a les 17:00 hs a la Sala Josep Marull i comptarà amb la participació de la Dra. Olga Vázquez, coordinadora del servei de Geriatria del PSMAR.

  més informació

 • 9 de juliol de 2014 - Jornades i Cursos

  Jornada bàsica d'atenció als problemes de fertilitat en Medicina Primària

  Adreçada a tots els professionals de la salut que intervenen en l'atenció a les parelles en edat reproductiva

  El servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital del Mar organitza el 9 de juliol a l'Auditori del PRBB la Jornada bàsica d'atenció als problemes de fertilitat en Medicina Primària adreçada a especialistes en ginecologia, urologia, metges de família, comadrones i professionales de la salut relacionats amb l'atenció a les parelles en edat reproductiva.  

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2014 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat