Agenda

 • De l'1 al 5 de febrer de 2016 - Jornades i Cursos

  45è Curs intensiu sobre antibioticoteràpia Dr. L. Drobnic

  Directors Dr. Pere Saballs i Dr. Juan Pablo Horcajada

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • 2 de desembre de 2015 - Jornades i Cursos

  II Jornada d'actualització en MPOC a l'AIS Barcelona Litoral Mar

  Ara fa més d'un any que es va posar en marxa la Ruta Assistencial de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) a la nostra àrea de referència. Un dels objectius afegits de la realització de la ruta és mantenir la coordinació entre nivells assistencials i oferir formació continuada a tots els professionals del territori. En aquest sentit, i desprès de l'èxit de les primeres jornades que varen tenir lloc l'any passat, us convidem a participar a les II Jornades d'actualització en l'MPOC que es realitzaran el dia 2 de desembre de 9 a 14 a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 2015 - 2016 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2015 - 2016

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimarts de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

  més informació

 • 1 de desembre de 2015 - Jornades i Cursos

  I Jornada multidisciplinar de tècnics sanitaris. "El càncer de mama"

  Aquesta jornada, organitzada per CCOO- PSMAR i amb el suport de Formació Continuada, va dirigida a tots aquells tècnics que tinguin a veure amb tot el procés referent al Càncer de Mama.

  més informació

 • Del 16 al 20 de novembre de 2015 - Jornades i Cursos

  LX Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 16 al 20 de novembre de 2015 se celebra la seixantena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 11 i 18 de novembre de 2015 - Jornades i Cursos

  Actualització en Urologia a l'Atenció Primària

  L'11 i 18 de novembre es farà a la Sala Josep Marull el Curs d'actualització en Urologia a l'Atenció Primària organitzat pel servei d'Urologia de l'Hospital del Mar. El curs es repetirà en format invers (programa de matí a la tarda i el de tarda al matí en la segona jornada) per permetre l'assistència als metges de primària de forma independent al seu torn de treball.

  més informació

 • 30 d'octubre de 2015 - Jornades i Cursos

  Jornada d'endoscòpia digestiva avançada

  Organitzada per la Unitat d'Endoscòpia Digestiva del servei de l'Aparell digestiu de l'Hospital del Mar

  Divendres 30 d'octubre s'organitza a la Sala Josep Marull la Jornada d'endoscòpia digestiva avançada, organitzada per la Unitat d'Endocòspia Digestiva del servei de l'Aparell digestiu de l'Hospital del Mar. La inscripció és gratuïta i està oberta a tots els professionals mèdics del PSMAR. Entre els ponents es compatrà amb la presència dels professors Yutaka Saito i Masayoshi Yamada del National Cancer Center Hospital de Tokyo, Japó. També impartirà una conferència la Dra. Akiko Ono de l'Hospital Universitario Virgen de la Arrixaca de Múrcia i la Dra. Maria Pellisé de l'Hospital Clínic de Barcelona. A les 12.00 hs es farà la retransmissió en directe d'una tècnica endoscòpica avançada de resecció mitjançant disecció submucosa d'una tumoració del recte. Per a poder inscriure's cal adreçar-se a AAunon@norgine.com.

  més informació

 • 22 i 23 d'octubre de 2015 - Jornades i Cursos

  VII Curs de Malalties Autoimmunes Ampollars i del Teixit Connectiu

  El 22 i 23 d'octubre se celebra aquest curs amb l'objectiu de millorar la formació de residents i especialistes en Dermatologia en un camp molt específic amb la finalitat de millorar l'assistència en el dia a dia dels pacients amb malalties autoimmnues.

  més informació

 • 3 d'octubre de 2015 - Actes

  Un concert popular convida els ciutadans i veïns de la Barceloneta a tancar els actes del Centenari de l’Hospital del Mar

  La banda musical Jonibegut, composta per professionals de l’Hospital del Mar i de l’Esperança amenitzarà la nit.

  El proper dia 3 d’octubre se celebrarà la cloenda oficial dels actes del Centenari de l’Hospital del Mar. El Parc de la Barceloneta serà l’escenari, durant tot el dia, de diverses activitats infantils, una paella popular i, a la nit, de 20 a 22h, d’un concert on els artistes seran professionals de l’Hospital del Mar i l’Esperança, canviant fonendoscopis i bisturís per micros i instruments musicals. Convidem a tots els ciutadans a celebrar els 100 anys d’una institució que s’ha mantingut fidel a la vocació de servei comunitari que la va fer néixer. Us adjuntem el programa per tal que no us perdeu res!

  més informació

 • 19 d'octubre de 2015 - Jornades i Cursos

  Urgències: nous reptes segle XXI

  VI Jornada infermera dels hospitals terciaris de Barcelona

  El 19 d'octubre es celebrarà la VI Jornada d’Infermeria organitzada per la Xarxa lnterhospitalària Infermera dels Hospitals Terciaris de Barcelona Ciutat: Parc de Salut MAR, Hospital Universitari Vall d’Hebron, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Hospital Clínic de Barcelona i Hospital de Sant Joan de Déu. Les direccions Infermeres dels centres continuen impulsant aquestes trobades sorgides del projecte conjunt Intercanvi 1X1.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2015 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat