Agenda

 • 3 de juny de 2016 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 3 de juny de 2016 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2016. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 15 de març de 2016 - Actes

  Jornada de Portes Obertes Residents 2016

  A l'Hospital del Mar

  El dimarts 15 de març se celebrarà la quarta Jornada de Portes Obertes Residents 2016, organitzada per la Comissió de Docència del PSMAR i adreçada als futurs residents que enguany han de triar centre en el qual iniciar la seva trajectòria formativa i professional. En els nostres hospitals els oferim una formació avançada en l'àmbit assistencial, docent i de recerca, i els hi ho volem donar a conèixer d'una manera propera i directa mitjançant aquesta Jornada de Portes Obertes. El PSMAR actualment té acreditades un total de 81 places de formació d'especialistes de 37 especialitats en ciències de la salut.

  més informació

 • 18 de març de 2016 - Jornades i Cursos

  XIX Jornada sobre el Càncer de Mama

  La XIX Jornada sobre el Càncer de Mama tindrà lloc a Barcelona el divendres 18 de març de 2016, a la sala d'actes Josep Marull de l’Hospital del Mar. Amb el títol Formació i millora de la qualitat en el programa de cribratge de mama de Catalunya, la jornada s'adreça en especial a radiòlegs, tècnics de radiologia, epidemiòlegs i clínics i coordinadors involucrats en el programes de detecció precoç.

  més informació

 • 26 de febrer de 2016 - Jornades i Cursos

  Jornada Actualització en Infermeria Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària

  El 26 de febrer de 2016 s'organitza la Jornada Actualització en Infermeria Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària, adreçada a tot el personal infermer i, de forma especial, als professionals de l'àrea quirúrgica. El temari, constantment actualitzat i amb noves aportacions, és evidentment una eina útil per al control, la prevenció i la vigilància de les infeccions.

  més informació

 • 25 de febrer de 2016 - Jornades i Cursos

  II Curs de malalties de la mucosa oral

  Per a odontòlegs, metges de família i dermatòlegs

  El 25 de febrer de 2016 el servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar organitza a la Sala Josep Marull el II Curs de malalties de la mucosa oral. El curs està adreçat a odontòlegs, metges de família i dermatòlegs.

  més informació

 • 19 de febrer de 2016 - Jornades i Cursos

  XXIII Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  Actualització en l'ús de recursos tècnics en Anestesiologia

  El 19 de febrer de 2016 es farà a la Sala Josep Marull el XXIII Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, en què es parlarà de diferents recursos tècnics usats en anestesiologia, eines que contribueixen a què els procediments quirúrgics pugin efectuar-se amb més eficàcia i seguretat.

  més informació

 • Del 8 a l'11 de febrer de 2016 - Jornades i Cursos

  XXVIII Curs de Reanimació Cardiopulmonar. Suport vital Avançat

  Organitza el Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor del PSMAR

  Amb escenaris optatius de simulació amb ecocardiografia. Curs avalat per la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor i acreditat pel Consell Català de Ressuscitació.  

  més informació

 • De l'1 al 5 de febrer de 2016 - Jornades i Cursos

  45è Curs intensiu sobre antibioticoteràpia Dr. L. Drobnic

  Directors Dr. Pere Saballs i Dr. Juan Pablo Horcajada

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • Del 27 al 29 de gener de 2016 - Jornades i Cursos

  A tour around bone and soft tissue tumors

  Del 27 al 29 de gener es realitzarà aquest curs amb l’objectiu de fer una revisió dels aspectes  més rellevants dels tumors d'os i teixits tous. El curs està dissenyat per tal que sigui molt interactiu de manera que es podran abordar temes específics a través de les mostres en microscopis. El curs està dirigit pel Dr. Francesc Alameda i la Dra. Belén LLoveras del servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital del Mar i pel Dra. Esther Oliva del Massachusetts General Hospital.

  més informació

 • Del 27 al 30 de gener de 2016 - Jornades i Cursos

  7th Barcelona Shoulder Course

  Organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa

  Del 27 al 30 de gener es farà el 7th Barcelona Shoulder Course organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa. El curs inclou tallers, cirurgia en directe, taules rodones i casos clínics en els quals hi intervindran diferents facultatius europeus.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2016 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat