Agenda

 • 2 de desembre de 2016 - Actes

  "How genetics discoveries can prevent stroke" Conferència a càrrec de Jonathan Rosand, del Massachusetts General Hospital i la Universitat de Harvard.

  VII Conferència Alexander Fleming

  Amb motiu del Cicle de Conferències “Construint ponts entre la Recerca i la Salut”, el proper 2 de desembre comptarem amb la presència del Dr. Jonathan Rosand, Cap de la Divisió de Cures Neurocrítiques i Emergències Neurològiques i Director Mèdic de la Unitat de Cures Intensives de Neurociència del Massachusetts General Hospital (MGH) i professor de la Universitat de Harvard, que sota el títol "How genetics discoveries can prevent stroke” realitzarà la setena conferència d’aquest cicle a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar a les 13:00 hores. El Dr. Rosand és fundador del Consorci Internacional de Genètica de l’Ictus, que s'ha convertit en un referent mundial i el responsable de la majoria dels descobriments en la genètica de l'accident cerebrovascular. La seva visita coincideix amb la campanya de sensibilització que la Fundació ICTUS durà a terme divendres al matí al vestíbul de l’Hospital del Mar i amb La Marató de TV3, dedicada enguany a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

  més informació

 • 26 i 27 de gener de 2017 - Jornades i Cursos

  I Curs de Tractament de Plaques Calcificades i/o Complexes

  L'objectiu del present curs és aprofundir en el coneixement de les tècniques coadjuvants més importants per al maneig de lesions complexes durant l'intervencionisme coronari percutani: indicacions, contraindicacions, tècnica adequada, etc. La intenció és que sigui una reunió anual, amb seu itinerant, en què es puguin presentar i debatre entre tots les diferents opcions terapèutiques i els avenços que van sorgint. La Dra. Beatriz Vaquerizo, cap de secció de la Unitat d’Hemodinàmica de l’Hospital del Mar, és una de les codirectores del curs, que enguany se celebra els dies 26 i 27 de gener de 2017 a la sala Josep Marull de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • Del 19 al 21 de gener de 2017 - Jornades i Cursos

  7è curs de Dermatosis Professionals

  Està dirigit a metges especialistes i residents en dermatologia, medicina del treball i alergiologia

  Del 19 al 21 de gener de 2017, es farà a Barcelona el 7è curs de Dermatosis Professionals. La seu del curs serà l'Hospital del Mar, i els membres del comitè organitzador són: el Dr. Pujol Vallverdú, cap del servei de dermatologia de l'Hospital del Mar, la Dra. Giménez Arnau, metgessa del mateix servei, i la Dra. Serra Pujadas, cap del servei de Salut Laboral.

  més informació

 • 15 i 16 de desembre de 2016 - Jornades i Cursos

  XXIX Curs d'actualització en Ginecologia Oncològica

  El 15 i 16 de desembre es farà a l’Auditori del PRBB el XXIX Curs d'actualització en Ginecologia Oncològica amb l'objectiu de posar al dia els coneixements en aquest camp de l'especialitat en contínua evolució.

  més informació

 • 24 i 25 de novembre de 2016 - Jornades i Cursos

  VIII Curs de Malalties Autoimmunes Ampollars i del Teixit Connectiu

  El 24 i 25 de novembre, el servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar organitza aquest curs amb l'objectiu de millorar la formació de residents i especialistes en Dermatologia en un camp molt específic amb la finalitat de millorar l'assistència en el dia a dia dels pacients amb malalties autoimmnues.

  més informació

 • 15 de novembre de 2016 - Actes

  500 OBEMARS, 500 pacients intervinguts de cirurgia bariàtrica a l'Hospital del Mar

  Per commemorar-ho, el Professor Santiago Niño Becerra impartirà la conferència "Obesitat en temps de crisi"

  Dimarts 15 de novembre a les 12:00 hs a la Sala Josep Marull celebrem els 500 pacients intervinguts de cirurgia bariàtrica a l'Hospital del Mar. Fa més de deu anys, amb il·lusió, esforç i rigor científic, vam iniciar el programa d’obesitat mòrbida i cirurgia bariàtrica per donar una resposta a les persones amb obesitat greu. Per a commemorar una data tan especial comptarem amb la presència del Professor Santiago Niño Becerra, que impartirà la conferència magistral Obesitat en temps de crisi.

  més informació

 • 26 d'octubre de 2016 - Actes

  “La depressió i els seus signes d’alarma” primer cafè científic de l’IMIM amb la col·laboració de les biblioteques de Barcelona

  Engega "Un Mar de Ciència", el cicle de cafès científics que organitza l'IMIM en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona gràcies a la signatura d'un conveni de col·laboració que ens ha permès programar de forma regular cafès científics a diferents Biblioteques de l'àrea de Barcelona. Començarem el proper dimecres 26 d'octubre a les 19 hores a la Biblioteca del Fondo de Santa Coloma de Gramenet amb una sessió sobre "La depressió i els seus signes d'alarma". Hi participaran Victor Pérez, Director de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar i coordinador del grup de recerca en Salut Mental de l'IMIM i Jordi Alonso, Director del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM. Moderarà el cafè Carme Palma representant local de la Taula de Salut Mental i cap de servei de Salut Pública, Acció Comunitària i Atenció als Consumidors de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. És una activitat gratuïta oberta al públic general.

  més informació

 • 17 i 18 de novembre de 2016 - Jornades i Cursos

  VIII Curs d'asma en la infància

  Asma Mar VIII

  La Unitat de Pneumologia i Al·lèrgia Pediàtrica del Servei de Pediatria de l'Hospital del Mar organitza la vuitena edició del curs sobre patologia respiratòria i al·lergològica.

  més informació

 • Del 14 al 18 de novembre de 2016 - Jornades i Cursos

  LXII Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 14 al 18 de novembre de 2016 se celebra la seixanta-dosena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 11 de novembre de 2016 - Jornades i Cursos

  IV Jornada de promoció de la Salut. Visions compartides

  Organitzada per la Xarxa d'Hospitals i Serveis Sanitaris Promotors de la Salut (HPH)

  La Xarxa Catalana d'Hospitals i Centres Promotors de la Salut (HPH-Catalunya) organitza la IV Jornada "Promoció de la salut: visions compartides", que es farà l’11 de novembre a la sala d'actes de l'Hospital Sant Rafael. En aquesta jornada es vol compartir la visió amb els ciutadans, pacients, professionals de la salut, gestors sanitaris i l'Administració, per enfortir les intervencions en la millora de la promoció de la salut en les organitzacions sanitàries, orientant-nos en l'atenció centrada en la persona. 

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2016 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat