Agenda

 • 30 de setembre de 2015 - Jornades i Cursos

  "The place of the Intensive Care Unit in the Hospital", conferència a càrrec del Prof. Dr. Jean-Louis Vincent

  Organitzada pel servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar en el marc del Centenari

  Dedicats a l’atenció de pacients greus, sovint amb afectacions multiorgàniques, les Unitats de Cures Intensives (UCI) constitueixen un dels serveis que marquen l’excel·lència dels hospitals, com il·lustra la dada que més del 80% dels malalts que ingressen a una UCI es recuperen. Les UCI són avui un compendi de complexitat, multidisciplinarietat, tecnologia, relacions interhospitalàries i exigència en el control de qualitat i la seguretat del malalt, sense deixar de banda les línies de recerca i innovació i la necessària transferència del coneixement. Amb aquest ampli panorama, el Dr. Jean Louis Vincent ens resituarà en la funció actualitzada d'aquestes unitats als hospitals del segle XXI, fent una conferència el proper 30 de setembre a les 13:00 hores.

  més informació

 • Curs acadèmic 2015 - 2016 - Jornades i Cursos

  Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestesia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARiD)

  Adaptat al nou espai europeu d'educació superior

  L'Escola d'Infermeria del Mar organitza el Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARiD) amb l'objectiu de proporcionar a la infermeria d'anestèsia la formació de qualitat, determinada i complexa basada en l'eficiència i en paràmetres de qualitat europeus com la seguretat anestèsica del pacient que requereix.

  més informació

 • 3 i 4 de juliol de 2015 - Jornades i Cursos

  7è Curs Actualització en Infeccions Cutànies i Dermatologia Tropical

  Direcció: Dr. R.M. Pujol -Dr. J.P. Horcajada Coordinació: Dra. G. Martín - Dra. J. Villar

  Curs organitzat pels serveis de Dermatologia i Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar que es farà els dies 3 i 4 de juliol a la Sala Josep Marull.

  més informació

 • 22 de juny de 2015 - Jornades i Cursos

  "El càncer, una altra visió de la malaltia", propera sessió del Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar

  Acte multidisciplinar coordinat per Joan Albanell a encàrrec de la Comissió del Centenari

  "El càncer, una altra visió de la malaltia" és el títol de la propera sessió del Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar. Una conferència alhora científica per a professionals de la salut i també divulgativa, oberta a les entitats i la població general interessada, que es farà el dilluns 22 de juny a les 16:00 hs a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 18 de juny de 2015 - Jornades i Cursos

  "Ways to improve clinical research: observational studies and clinical trials" Conferència a càrrec del Professor Tiziano Barbui

  VI Conferència Alexander Fleming

  Amb motiu del Cicle de Conferències “Construint ponts entre la Recerca i la Salut” que vam encetar ara ja fa cinc anys com un punt de trobada anual al voltant del mestratge d'un investigador rellevant en el camp de la Biomedicina, el proper 18 de juny comptarem amb la presència del Professor Tiziano Barbui que, sota el títol "Ways to improve clinical research: observational studies and clinical trials", realitzarà la sisena conferència magistral a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar a les 13:00 hores.

  més informació

 • 22 de maig de 2015 - Actes

  XVII Memorial Dr. Lino Torre. Conferència a càrrec del Dr. Michael Griffin sobre la centralització en l'atenció del càncer gastrointestinal al Regne Unit

  XVI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica

  El proper 22 de maig a les 13:00 h es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XVII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XVI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica es comptarà amb la participació del Dr. Michael Griffin, professor de Cirurgia Gastrointestinal del Royal Victoria Infirmary, Newcastle upon Tyne, que impartirà la conferència Centralization of the upper gastrointestinal cancer in UK. Lessons to be learned. Enguany, coincidint amb el Centenari de l'Hospital del Mar, el Dr. Lluís Minguella, professor de la UAB, farà un repàs al que ha estat l'evolució del servei de Cirurgia de l'Hospital del Mar des dels seus inicis fins a l'actualitat.

 • 4 i 5 de juny de 2015 - Jornades i Cursos

  Curs Actualització en malalties infeccioses en Obstetrícia i Ginecologia

  El 4 i 5 de juny es farà a l'Auditori del PRBB el Curs Actualització en malalties infeccioses en Obstetrícia i Ginecologia amb l'objectiu de donar un coneixement actualitzat en el diagnòstic i tractament de les malalties infeccioses en Obstetrícia i Ginecologia.

  més informació

 • 29 de maig de 2015 - Jornades i Cursos

  X Jornada de Voluntariat en l'àmbit de la Salut

  Organitzada pel Parc de Salut Mar i la Federació Catalana de Voluntariat Social

  El 29 de maig es farà a la Sala Josep Marull la X Jornada de Voluntariat en l'àmbit de la Salut de la Federació Catalana de voluntariat Social (FCVS). Aquesta edició coincideix amb les celebracions especials de les entitats organitzadores: el Centenari de l'Hospital del Mar i els 25 anys de la FCVS.

  més informació

 • 29 de maig de 2015 - Jornades i Cursos

  9ª Jornada de la Unitat del Sòl pelvià: incontinència urinària masculina

  La Unitat del Sòl pelvià del PSMAR organitza aquesta jornada que se celebrarà el 29 de maig a l'auditori del PRBB i que coordina el Dr. Alfred Rodríguez del servei d'Urologia i la Dra. Marta Tejero del servei de Medicina Física i Rehabilitació. Enguany aquesta edició es centrarà en tractar la incontinència urinària masculina.

  més informació

 • 21 de maig de 2015 - Actes

  Professionals del PSMAR actuaran en un concert benèfic

  Per recaptar fons per les Beques Bada, que promouen la formació de metges per a la cooperació en països en vies de desenvolupament

  Des del Col·legi de Metges, i per primer cop, es en marxa Mediconcert, un concert benèfic per recaptar fons per les Beques Bada, que promouen la formació de metges per a la cooperació en països en vies de desenvolupament. Professionals del PSMAR actuaran en aquest concert on tocaran tres grups de pop-rock: The Stonewoods, Jonibegut i Get Back.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2015 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat