Agenda

 • 3 d'octubre de 2015 - Actes

  Un concert popular convida els ciutadans i veïns de la Barceloneta a tancar els actes del Centenari de l’Hospital del Mar

  La banda musical Jonibegut, composta per professionals de l’Hospital del Mar i de l’Esperança amenitzarà la nit.

  El proper dia 3 d’octubre se celebrarà la cloenda oficial dels actes del Centenari de l’Hospital del Mar. El Parc de la Barceloneta serà l’escenari, durant tot el dia, de diverses activitats infantils, una paella popular i, a la nit, de 20 a 22h, d’un concert on els artistes seran professionals de l’Hospital del Mar i l’Esperança, canviant fonendoscopis i bisturís per micros i instruments musicals. Convidem a tots els ciutadans a celebrar els 100 anys d’una institució que s’ha mantingut fidel a la vocació de servei comunitari que la va fer néixer. Us adjuntem el programa per tal que no us perdeu res!

  més informació

 • 2015 - 2016 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2015 - 2016

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimarts de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

 • 11 i 18 de novembre de 2015 - Jornades i Cursos

  Actualització en Urologia a l'Atenció Primària

  L'11 i 18 de novembre es farà a la Sala Josep Marull el Curs d'actualització en Urologia a l'Atenció Primària organitzat pel servei d'Urologia de l'Hospital del Mar. El curs es repetirà en format invers (programa de matí a la tarda i el de tarda al matí en la segona jornada) per permetre l'assistència als metges de primària de forma independent al seu torn de treball.

  més informació

 • 19 d'octubre de 2015 - Jornades i Cursos

  Urgències: nous reptes segle XXI

  VI Jornada infermera dels hospitals terciaris de Barcelona

  El 19 d'octubre es celebrarà la VI Jornada d’Infermeria organitzada per la Xarxa lnterhospitalària Infermera dels Hospitals Terciaris de Barcelona Ciutat: Parc de Salut MAR, Hospital Universitari Vall d’Hebron, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Hospital Clínic de Barcelona i Hospital de Sant Joan de Déu. Les direccions Infermeres dels centres continuen impulsant aquestes trobades sorgides del projecte conjunt Intercanvi 1X1.

  més informació

 • 3 octubre de 2015 - Actes

  Vine a la festa del centenari!

  L'Hospital del Mar amb la festa major de la Barceloneta

  El dissabte 3 d'octubre celebrarem, en el marc de la festa major de la Barceloneta, el centenari de l'Hospital del Mar. Durant tot el dia s'organitzaran activitats diverses per a infants i adults al Parc de la Barceloneta i altres espais del barri. La presentació del llibre "L'Hospital del Mar i Barcelona", a les 12:30 hs a la llibreria La Garba (c. la Maquinista, 19), i el concert a càrrec de la banda Jonibegut integrada per professionals del Mar i de l'Esperança, a les 20:00 hs al Parc de la Barceloneta (Parc del Gas), seran els actes centrals d'aquesta diada en què tots plegats celebrarem els 100 anys de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 23 de setembre de 2015 - Actes

  Lliurament dels premis del I Concurs d'Innovació del PSMAR

  23 de setembre a les 13:00 h a la Sala Josep Marull

  El 23 de setembre a les 13:00 hores, a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar, es lliuraran els premis a les idees guanyadores del I Concurs d'Innovació del PSMAR. Durant el mes de setembre, al passadís central de l'Hospital del Mar, es pot veure l'exposició dels 10 projectes finalistes. El I Concurs d'Innovació és una iniciativa que vol fomentar la cultura de la innovació a l'entorn del PSMAR, en el marc de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM, i donar visibilitat als projectes d'innovació en salut, no només dels professionals de la institució sinó també dels pacients i les seves famílies.

  més informació

 • 3 d'octubre de 2015 - Jornades i Cursos

  Jornada de Portes Obertes del Campus Universitari Mar

  Podràs visitar-ne les aules i els laboratoris i conèixer en persona com es formen els futurs professionals de la salut i les ciències de la vida. A més, podràs participar en un o més dels tallers que et proposem sobre els graus en Biologia Humana, Enginyeria Biomèdica, Fisioteràpia, Infermeria i Medicina. Aquests tallers, que són molt dinàmics i tenen una durada aproximada de quinze minuts, van adreçats a tots els públics; no hi ha límit d’edat ni cal tenir cap formació especialitzada.

  més informació

 • 2 d'octubre de 2015 - Jornades i Cursos

  El servei de Pediatria d'un hospital centenari

  Organitzada pel servei de Pediatria i la Societat Catalana de Pediatria en el marc del Centenari

  Divendres 2 d'octubre a les 12.00 hs a la Sala Josep Marull es farà la sessió "El servei de Pediatria d'un hospital centenari" Un recorregut per un segle d'història de la pediatria a l'Hospital del Mar, en paral·lel al progrés social, mèdic i científic. Aquesta jornada revisa l'evolució dels aspectes organitzatius, d'equipaments, les característiques dels professionals, el canvi en les patologies ateses, les especialitats, la investigació i la formació de pregrau vinculada a la UAB.

  més informació

 • 2 d'octubre de 2015 - Jornades i Cursos

  Jornada d'esterilització 2015: Aquí i ara! Realitat i possibilitats

  La Jornada d'esterilització 2015: Aquí i ara! Realitat i possibilitats es fa el proper 2 d'octubre com un esdeveniment professional que dóna continuïtat a la jornada que durant anys va organitzar l'Associació Catalana d'Infermeria (ACI). Està adreçada a infermeres i auxiliars d'infermeria, tant d'hospitals com d'Atenció primària, i consultoris de qualsevol especialitat en què es reprocessi material sanitari, així com d'altres professionals relacionats o interessats en el procés d'esterilització.

  més informació

 • 30 de setembre de 2015 - Jornades i Cursos

  "The place of the Intensive Care Unit in the Hospital", conferència a càrrec del Prof. Dr. Jean-Louis Vincent

  Organitzada pel servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar en el marc del Centenari

  Dedicats a l’atenció de pacients greus, sovint amb afectacions multiorgàniques, les Unitats de Cures Intensives (UCI) constitueixen un dels serveis que marquen l’excel·lència dels hospitals, com il·lustra la dada que més del 80% dels malalts que ingressen a una UCI es recuperen. Les UCI són avui un compendi de complexitat, multidisciplinarietat, tecnologia, relacions interhospitalàries i exigència en el control de qualitat i la seguretat del malalt, sense deixar de banda les línies de recerca i innovació i la necessària transferència del coneixement. Amb aquest ampli panorama, el Dr. Jean Louis Vincent ens resituarà en la funció actualitzada d'aquestes unitats als hospitals del segle XXI, fent una conferència el proper 30 de setembre a les 13:00 hores.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2015 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat