Agenda

 • 27 de febrer de 2015 - Jornades i Cursos

  13è Seminari d'Infermeria Quirúrgica

  Infecció relacionada amb l'assistència sanitària

  El 27 de febrer de 2015 s'organitza, un any més a l'Hospital del Mar, el Seminari d'Infermeria Quirúrgica adreçat a tot el personal infermer i, de forma especial, als professionals de l'àrea quirúrgica. El temari, constantment actualitzat i amb noves aportacions, és evidentment una eina útil per al control, la prevenció i la vigilància de les infeccions.

  més informació

 • 18 de desembre de 2014 - Jornades i Cursos

  Millora de la qualitat assistencial: implantació d'una via clínica en la fractura de fèmur

  Professionals del Parc de Salut MAR (PSMAR) organitzen aquesta jornada que es farà a la Sala Josep Marull el 18 de desembre. La Dra. Olga Vázquez, coordinadora del servei de Geriatria del PSMAR, i el Dr. Carles Monllau, cap del servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, seran els moderadors.

  més informació

 • 20 de febrer de 2015 - Jornades i Cursos

  El càncer de mama en la dona gran

  XVIII Jornada sobre el Càncer de Mama

  El Parc de Salut MAR organitza la XVIII Jornada sobre el Càncer de Mama que es farà el divendres 20 de febrer de 2015. El tema d’aquesta XVIII Jornada serà el càncer de mama en la dona gran.

  més informació

 • 3 de desembre de 2014 - Jornades i Cursos

  I Jornada d'actualització en MPOC a l'AIS Barcelona Litoral Mar

  Dimecres 3 de desembre es fa a la sala Josep Marull la I Jornada d'actualització en MPOC a l'AIS Barcelona Litoral Mar, organitzada pel servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar, 13 centres d'Atenció Primària i el PAMEM, tots ells integrants de l'AIS Litoral Mar. Fa més de mig any que el Consorci Sanitari de Barcelona va crear un grup de treball per poder optimitzar el diagnòstic i seguiment dels pacients amb MPOC en el territori de Barcelona-Litoral Mar. Fruït d’aquesta coordinació va néixer la “Ruta assistencial de la MPOC” que té un objectiu afegit, la formació i actualització del personal sanitari en aquesta patologia, i pel qual s'organitza la Jornada.

  més informació

 • 20 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  Curs Edwards ESSENCE Optimització hemodinàmica en cirurgia d'alt risc

  Organitzat pel servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l'Hospital del Mar

  El 20 de novembre de 2014 es farà el Curs Edwards ESSENCE Optimització hemodinàmica en cirurgia d'alt risc organitzat pel servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l'Hospital del Mar i Edwards Lifescences. Els objectius del curs d'enguany són ampliar els conceptes de monitorització hemodinàmica mínimament no invasiva, consolidar els coneixements en la teràpia dirigida per objetius, realitzar recomanacions específiques per a diversos tipus de cirurgies i establir una interacció amb altres modalitats de monitorització i/o diagnòstic.

  més informació

 • Del 17 al 21 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  LVIII Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 17 al 21 de novembre de 2014 se celebra la cinquanta vuitena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 11 i 12 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  B·Debate: Big Data in Biomedicine. Challenges and Opportunities

  Organitzada pel Programa de recerca en informàtica biomèdica de l'IMIM/UPF

  Aquest és el títol de les jornades que liderarà Ferran Sanz, director del Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) IMIM- UPF, en el Centre CaixaFòrum de Barcelona, en el marc del B·Debate, els propers dies 11 i 12 de noviembre. El B·Debate és una iniciativa que pretén contribuir a buscar respostes i solucions a reptes i necessitats socials en l’àmbit de les ciències de la vida i concep el debat com un potent i eficaç mètode de generació de coneixement.

  més informació

 • 11 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  I Jornada de Tècnics Superiors Sanitaris dels 5 Hospitals Terciaris de Barcelona Ciutat

  L'11 de novembre se celebra la V Jornada Infermera, organitzada per la Xarxa Interhospitalària Infermera dels Hospitals Terciaris de Barcelona Ciutat: el Parc de Salut MAR, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l'Hospital Clínic i l'Hospital Sant Joan de Déu. En aquesta ocasió, els protagonistes són els tècnics superiors sanitaris (TSS). L'objectiu és compartir el coneixement, les experiències i el desenvolupament professional. El paper dels TSS en els diferents àmbits de les cures, les seves àrees d'expertesa, les pràctiques assistencials i la innovació que cada dia porten a terme en els seus llocs de treball, permet obrir un espai d'intercanvi i enriquiment en el nostre entorn.

  més informació

 • 10 de novembre de 2014 - Jornades i Cursos

  GRIB EXPO: The Big Data Challenge

  Organitzada pel Programa de recerca en informàtica biomèdica de l'IMIM/UPF

  El proper 10 de novembre a les 10:30 h tindrà lloc al PRBB la GRIB EXPO, una exposició científica sobre informàtica biomèdica organitzada pel Programa de recerca en informàtica biomèdica de l'IMIM/UPF. L'objectiu d'aquest esdeveniment és permetre als participants interactuar amb investigadors que treballen en les eines computacionals que ajudaran a donar forma al futur de l’assistència sanitària i al descobriment de fàrmacs.

  més informació

 • 10 d'octubre de 2014 - Jornades i Cursos

  El malalt dual, exemple de malalt crònic complex

  Segona conferència del cicle "Nous reptes en Salut Mental i Addiccions"

  Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) organitza el 10 d'octubre al Centre Dr. Emili Mira la segona conferència del cicle "Nous reptes en Salut Mental i Addiccions", El malalt dual, exemple de malalt crònic complex.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2014 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat