Agenda

 • 24 i 25 de novembre de 2016 - Jornades i Cursos

  VIII Curs de Malalties Autoimmunes Ampollars i del Teixit Connectiu

  El 24 i 25 de novembre, el servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar organitza aquest curs amb l'objectiu de millorar la formació de residents i especialistes en Dermatologia en un camp molt específic amb la finalitat de millorar l'assistència en el dia a dia dels pacients amb malalties autoimmnues.

  més informació

 • 11 de novembre de 2016 - Jornades i Cursos

  IV Jornada de promoció de la Salut. Visions compartides

  Organitzada per la Xarxa d'Hospitals i Serveis Sanitaris Promotors de la Salut (HPH)

  La Xarxa Catalana d'Hospitals i Centres Promotors de la Salut (HPH-Catalunya) organitza la IV Jornada "Promoció de la salut: visions compartides", que es farà l’11 de novembre a la sala d'actes de l'Hospital Sant Rafael. En aquesta jornada es vol compartir la visió amb els ciutadans, pacients, professionals de la salut, gestors sanitaris i l'Administració, per enfortir les intervencions en la millora de la promoció de la salut en les organitzacions sanitàries, orientant-nos en l'atenció centrada en la persona. 

  més informació

 • 17 d'octubre de 2016 - Jornades i Cursos

  I Jornada per a pacients amb dolor crònic "El dolor és inevitable, però el patiment és opcional"

  Organitzada per la Unitat del Dolor de l'Hospital del Mar

  Sota el títol "El dolor és inevitable, però el patiment és opcional", i coincidint amb el Dia Mundial contra el Dolor, la Unitat del Dolor de l’Hospital del Mar organitza el dilluns 17 d’octubre la I Jornada per a pacients amb dolor crònic. La finalitat de la jornada és proporcionar a les persones afectades per dolors crònics uns coneixements que els permetin disminuir el seu dolor i millorar el seu benestar. La Dra. Jenny Moix, doctora en Psicologia, professora titular de la Facultat de Psicologia de la UAB i escriptora del llibre "Felicidad flexible. Atrévete a romper tus propios esquemas", impartirà la conferència “Separant el dolor del patiment”. També es farà una taula rodona sobre la importància de l’actitud i la implicació dels pacients i una conferència - sessió pràctica sobre Mindfullness.

  més informació

 • 7 i 8 d'octubre de 2016 - Jornades i Cursos

  II Congrés Internacional de la Síndrome Ehlers Danlos i Hiperlaxitud

  La Unitat de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica del PSMAR participa en l'organització

  L'Associació Nacional de la Síndrome d'Ehlers-Danlos i Hiperlaxitud (ANSEDH) i la Unitat de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica del Parc de Salut Mar (PSMAR) organitzen el II Congrés Internacional de la Síndrome d'Ehlers-Danlos i Hiperlaxitud a l'Hospital del Mar de Barcelona, els dies 7 i 8 d’octubre. El congrés reunirà a prestigiosos especialistes que exposaran els resultats de les seves últimes investigacions sobre la Síndrome d'Ehlers-Danlos. El Drs. Josep Blanch, Pere Benito i Jordi Carbonell, de la Unitat de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica del PSMAR, i el Dr. Antoni Bulbena i Guillem Pailhez de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del PSMAR, participaran en la jornada.

  més informació

 • 2016 - 2017 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2016 - 2017

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimarts de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions per al curs 2016-2017 i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

 • 23 de juny de 2016 - Jornades i Cursos

  III Jornada d'actualització en Cirurgia del raquis: osteotomia de sostracció pedicular

  El 23 de juny es farà a la Sala Josep Marull la III Jornada d'actualització en Cirurgia del raquis: osteotomia de sostracció pedicular organitzada, conjuntament, pels serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Neurocirurgia de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 13 i 14 de juny de 2016 - Jornades i Cursos

  4th European Course Minimally Invasive Spinal Surgery

  EUCMISS 2016

  Els dies 13 i 14 de juny el Dr. Jesús Lafuente, metge adjunt del servei de Neurocirurgia, organitza a l’Hospital del Mar l’EUCMISS 2016, una de les trobades més importants en el camp de la cirurgia de la columna que reuneix diversos professionals internacionals de prestigi.

  més informació

 • 13 de juny de 2016 - Jornades i Cursos

  "Incidents amb múltiples víctimes. Paper dels crítics"

  Sortida anual Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica - Hospital del Mar

  Enguany, la Sortida anual de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC), coorganitzada amb el servei de Medicina Intensiva de l’Hospital del Mar, se celebrarà en el Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona i girarà entorn el paper dels crítics en els incidents amb múltiples víctimes. La sortida serà dilluns 13 de juny a les 16:00 hs i comptarà amb la ponència del Professor Matthieu Legrand de l’Hôpital Saint Louis de París sobre l’experiència en els darrers atemptats de la capital francesa.

  més informació

 • 13 de juny de 2016 - Jornades i Cursos

  Biobancs: Present i Futur

  El proper 13 de juny MARBiobanc organitza aquesta jornada científica que servirà també per conmemorar el seu cinqué aniversari. La jornada és gratuita i es portarà a terme a l'Auditori del PRBB. Si esteu interessats a assistir-hi és imprescindible confirmar assistència.

  més informació

 • 27 de maig de 2016 - Jornades i Cursos

  10a Jornada de la Unitat del sòl pelvià. Incontinència fecal: 10 anys després

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebrarà el 27 de maig a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que coordinen la Dra. Marta Pascual, del servei de Cirurgia General, i la Dra. Marta Tejero, del servei de Medicina Física i Rehabilitació. Enguany aquesta edició se centrarà en tractar la incontinència fecal.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2016 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat