Agenda

 • 2015 - 2016 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2015 - 2016

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimarts de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

 • 11 i 18 de novembre de 2015 - Jornades i Cursos

  Actualització en Urologia a l'Atenció Primària

  L'11 i 18 de novembre es farà a la Sala Josep Marull el Curs d'actualització en Urologia a l'Atenció Primària organitzat pel servei d'Urologia de l'Hospital del Mar. El curs es repetirà en format invers (programa de matí a la tarda i el de tarda al matí en la segona jornada) per permetre l'assistència als metges de primària de forma independent al seu torn de treball.

  més informació

 • 19 d'octubre de 2015 - Jornades i Cursos

  Urgències: nous reptes segle XXI

  VI Jornada infermera dels hospitals terciaris de Barcelona

  El 19 d'octubre es celebrarà la VI Jornada d’Infermeria organitzada per la Xarxa lnterhospitalària Infermera dels Hospitals Terciaris de Barcelona Ciutat: Parc de Salut MAR, Hospital Universitari Vall d’Hebron, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Hospital Clínic de Barcelona i Hospital de Sant Joan de Déu. Les direccions Infermeres dels centres continuen impulsant aquestes trobades sorgides del projecte conjunt Intercanvi 1X1.

  més informació

 • 30 de setembre de 2015 - Jornades i Cursos

  "The place of the Intensive Care Unit in the Hospital", conferència a càrrec del Prof. Dr. Jean-Louis Vincent

  Organitzada pel servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar en el marc del Centenari

  Dedicats a l’atenció de pacients greus, sovint amb afectacions multiorgàniques, les Unitats de Cures Intensives (UCI) constitueixen un dels serveis que marquen l’excel·lència dels hospitals, com il·lustra la dada que més del 80% dels malalts que ingressen a una UCI es recuperen. Les UCI són avui un compendi de complexitat, multidisciplinarietat, tecnologia, relacions interhospitalàries i exigència en el control de qualitat i la seguretat del malalt, sense deixar de banda les línies de recerca i innovació i la necessària transferència del coneixement. Amb aquest ampli panorama, el Dr. Jean Louis Vincent ens resituarà en la funció actualitzada d'aquestes unitats als hospitals del segle XXI, fent una conferència el proper 30 de setembre a les 13:00 hores.

  més informació

 • 18 de setembre de 2015 - Jornades i Cursos

  II Jornada d'actualització en Cirurgia del raquis: tècnica XLIF

  El 18 de setembre es farà a la Sala Josep Marull la II Jornada d'actualització en Cirurgia del raquis: tècnica XLIF organitzada, conjuntament, pels serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Neurocirurgia de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • Curs acadèmic 2015 - 2016 - Jornades i Cursos

  Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestesia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARiD)

  Adaptat al nou espai europeu d'educació superior

  L'Escola d'Infermeria del Mar organitza el Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARiD) amb l'objectiu de proporcionar a la infermeria d'anestèsia la formació de qualitat, determinada i complexa basada en l'eficiència i en paràmetres de qualitat europeus com la seguretat anestèsica del pacient que requereix.

  més informació

 • 3 i 4 de juliol de 2015 - Jornades i Cursos

  7è Curs Actualització en Infeccions Cutànies i Dermatologia Tropical

  Direcció: Dr. R.M. Pujol -Dr. J.P. Horcajada Coordinació: Dra. G. Martín - Dra. J. Villar

  Curs organitzat pels serveis de Dermatologia i Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar que es farà els dies 3 i 4 de juliol a la Sala Josep Marull.

  més informació

 • 22 de juny de 2015 - Jornades i Cursos

  "El càncer, una altra visió de la malaltia", propera sessió del Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar

  Acte multidisciplinar coordinat per Joan Albanell a encàrrec de la Comissió del Centenari

  "El càncer, una altra visió de la malaltia" és el títol de la propera sessió del Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar. Una conferència alhora científica per a professionals de la salut i també divulgativa, oberta a les entitats i la població general interessada, que es farà el dilluns 22 de juny a les 16:00 hs a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 18 de juny de 2015 - Jornades i Cursos

  "Ways to improve clinical research: observational studies and clinical trials" Conferència a càrrec del Professor Tiziano Barbui

  VI Conferència Alexander Fleming

  Amb motiu del Cicle de Conferències “Construint ponts entre la Recerca i la Salut” que vam encetar ara ja fa cinc anys com un punt de trobada anual al voltant del mestratge d'un investigador rellevant en el camp de la Biomedicina, el proper 18 de juny comptarem amb la presència del Professor Tiziano Barbui que, sota el títol "Ways to improve clinical research: observational studies and clinical trials", realitzarà la sisena conferència magistral a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar a les 13:00 hores.

  més informació

 • 22 de maig de 2015 - Actes

  XVII Memorial Dr. Lino Torre. Conferència a càrrec del Dr. Michael Griffin sobre la centralització en l'atenció del càncer gastrointestinal al Regne Unit

  XVI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica

  El proper 22 de maig a les 13:00 h es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XVII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XVI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica es comptarà amb la participació del Dr. Michael Griffin, professor de Cirurgia Gastrointestinal del Royal Victoria Infirmary, Newcastle upon Tyne, que impartirà la conferència Centralization of the upper gastrointestinal cancer in UK. Lessons to be learned. Enguany, coincidint amb el Centenari de l'Hospital del Mar, el Dr. Lluís Minguella, professor de la UAB, farà un repàs al que ha estat l'evolució del servei de Cirurgia de l'Hospital del Mar des dels seus inicis fins a l'actualitat.

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2015 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat