Agenda

 • 22 de maig de 2015 - Actes

  XVII Memorial Dr. Lino Torre. Conferència a càrrec del Dr. Michael Griffin sobre la centralització en l'atenció del càncer gastrointestinal al Regne Unit

  XVI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica

  El proper 22 de maig a les 13:00 h es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XVII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XVI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica es comptarà amb la participació del Dr. Michael Griffin, professor de Cirurgia Gastrointestinal del Royal Victoria Infirmary, Newcastle upon Tyne, que impartirà la conferència Centralization of the upper gastrointestinal cancer in UK. Lessons to be learned. Enguany, coincidint amb el Centenari de l'Hospital del Mar, el Dr. Lluís Minguella, professor de la UAB, farà un repàs al que ha estat l'evolució del servei de Cirurgia de l'Hospital del Mar des dels seus inicis fins a l'actualitat.

 • 4 i 5 de juny de 2015 - Jornades i Cursos

  Curs Actualització en malalties infeccioses en Obstetrícia i Ginecologia

  El 4 i 5 de juny es farà a l'Auditori del PRBB el Curs Actualització en malalties infeccioses en Obstetrícia i Ginecologia amb l'objectiu de donar un coneixement actualitzat en el diagnòstic i tractament de les malalties infeccioses en Obstetrícia i Ginecologia.

  més informació

 • 29 de maig de 2015 - Jornades i Cursos

  X Jornada de Voluntariat en l'àmbit de la Salut

  Organitzada pel Parc de Salut Mar i la Federació Catalana de Voluntariat Social

  El 29 de maig es farà a la Sala Josep Marull la X Jornada de Voluntariat en l'àmbit de la Salut de la Federació Catalana de voluntariat Social (FCVS). Aquesta edició coincideix amb les celebracions especials de les entitats organitzadores: el Centenari de l'Hospital del Mar i els 25 anys de la FCVS.

  més informació

 • 29 de maig de 2015 - Jornades i Cursos

  9ª Jornada de la Unitat del Sòl pelvià: incontinència urinària masculina

  La Unitat del Sòl pelvià del PSMAR organitza aquesta jornada que se celebrarà el 29 de maig a l'auditori del PRBB i que coordina el Dr. Alfred Rodríguez del servei d'Urologia i la Dra. Marta Tejero del servei de Medicina Física i Rehabilitació. Enguany aquesta edició es centrarà en tractar la incontinència urinària masculina.

  més informació

 • 21 de maig de 2015 - Actes

  Professionals del PSMAR actuaran en un concert benèfic

  Per recaptar fons per les Beques Bada, que promouen la formació de metges per a la cooperació en països en vies de desenvolupament

  Des del Col·legi de Metges, i per primer cop, es en marxa Mediconcert, un concert benèfic per recaptar fons per les Beques Bada, que promouen la formació de metges per a la cooperació en països en vies de desenvolupament. Professionals del PSMAR actuaran en aquest concert on tocaran tres grups de pop-rock: The Stonewoods, Jonibegut i Get Back.

  més informació

 • 26 de maig de 2015 - Jornades i Cursos

  "Una filosofia del cos", conferència a càrrec del professor Emilio Lledó, premi "Princesa de Asturias de Comunicación y Humanidades 2015"

  El professor Lledó és filòsof, humanista, acadèmic i autor de llibres de gran interès cultural

  L'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG), constituïda per estudiants del grau de Medicina compartit UAB-UPF amb un especial interès per la reflexió sobre la Cirurgia, organitza en el marc del seu Cicle d'Humanitats Mèdiques la conferència "Una filosofia del cos", que impartirà el filòsof Emilio Lledó el 26 de maig a les 13:00 hores al Campus Universitari Mar (Aula 61.202). El professor Lledó, ha estat guardonat amb data 20 de maig, amb el premi "Princesa de Asturias de Comunicación y Humanidades 2015"

  més informació

 • 21 de maig de 2015 - Jornades i Cursos

  "Neurociències 2015: De l'assistència a la recerca", propera sessió científica del Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar

  Organitzada pel servei de Neurologia de l'Hospital del Mar

  "Neurociències 2015: De l'assistència a la recerca" és el títol de la propera sessió científica del Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar, organitzada pel servei de Neurologia de l'Hospital del Mar. El programa contempla, en primer lloc, una actualització centrada en aspectes diagnòstics i terapèutics de les malalties neurològiques més rellevants i, en segon lloc, dóna a conèixer la recerca en els àmbits de les neurociències en què l'Hospital és capdavanter. El programa, per tant, no va adreçat exclusivament a neuròlegs o a neurocirurgians sinó a tots els metges i professionals de la salut interessats en les neurociències. Es farà el proper dia 21 de maig a la Sala Josep Marull i es comptarà com a moderadors d'algunes de les conferències amb dos excaps del servei de Neurologia, el Dr. Manuel Subirana i el Dr. Adolf Pou.

  més informació

 • Del 18 al 22 de maig de 2015 - Jornades i Cursos

  LIX Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 18 al 22 de maig de 2015 se celebra la cinquanta novena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 15 de maig de 2015 - Jornades i Cursos

  II Jornada Nacional de Miomes

  El 15 de maig es farà la II Jornada Nacional de Miomes que presideix el Dr. Ramón Carreras, cap del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital del Mar. El Dr. Sergio Haimovich de la Unitat d'Histeroscòpia de l'Hospital del Mar és el director de la Jornada. Professionals del servei de Ginecologia i Obstetrícia també participen en el Comitè Organitzador que reunirà als més prestigiosos especialistes de Ginecologia de l'estat espanyol.

  més informació

 • 14 de maig de 2015 - Jornades i Cursos

  Cloenda de la promoció de l'especialitat d'Infermeria en Salut Mental a Catalunya 2013-2015

  Organitzada conjuntament per l'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental i l'INAD

  Dijous 14 de maig a la Sala Josep Marull es farà la Jornada de cloenda de la promoció de l'especialitat d'Infermeria en Salut Mental a Catalunya 2013-2015, organitzada conjuntament per l'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental i l'INAD. Durant la jornada es comptarà amb la presència de Cecilia Borrás, presidenta de l'Associació de supervivents després del suïcidi, que impartirà la conferència "I després sobreviure a la mort per suïcidi".

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2015 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat