Agenda

 • 2016 - 2017 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2016 - 2017

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimarts de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions per al curs 2016-2017 i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

 • 23 de juny de 2016 - Jornades i Cursos

  III Jornada d'actualització en Cirurgia del raquis: osteotomia de sostracció pedicular

  El 23 de juny es farà a la Sala Josep Marull la III Jornada d'actualització en Cirurgia del raquis: osteotomia de sostracció pedicular organitzada, conjuntament, pels serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Neurocirurgia de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 13 i 14 de juny de 2016 - Jornades i Cursos

  4th European Course Minimally Invasive Spinal Surgery

  EUCMISS 2016

  Els dies 13 i 14 de juny el Dr. Jesús Lafuente, metge adjunt del servei de Neurocirurgia, organitza a l’Hospital del Mar l’EUCMISS 2016, una de les trobades més importants en el camp de la cirurgia de la columna que reuneix diversos professionals internacionals de prestigi.

  més informació

 • 13 de juny de 2016 - Jornades i Cursos

  "Incidents amb múltiples víctimes. Paper dels crítics"

  Sortida anual Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica - Hospital del Mar

  Enguany, la Sortida anual de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC), coorganitzada amb el servei de Medicina Intensiva de l’Hospital del Mar, se celebrarà en el Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona i girarà entorn el paper dels crítics en els incidents amb múltiples víctimes. La sortida serà dilluns 13 de juny a les 16:00 hs i comptarà amb la ponència del Professor Matthieu Legrand de l’Hôpital Saint Louis de París sobre l’experiència en els darrers atemptats de la capital francesa.

  més informació

 • 13 de juny de 2016 - Jornades i Cursos

  Biobancs: Present i Futur

  El proper 13 de juny MARBiobanc organitza aquesta jornada científica que servirà també per conmemorar el seu cinqué aniversari. La jornada és gratuita i es portarà a terme a l'Auditori del PRBB. Si esteu interessats a assistir-hi és imprescindible confirmar assistència.

  més informació

 • 27 de maig de 2016 - Jornades i Cursos

  10a Jornada de la Unitat del sòl pelvià. Incontinència fecal: 10 anys després

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebrarà el 27 de maig a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que coordinen la Dra. Marta Pascual, del servei de Cirurgia General, i la Dra. Marta Tejero, del servei de Medicina Física i Rehabilitació. Enguany aquesta edició se centrarà en tractar la incontinència fecal.

  més informació

 • 3 de juny de 2016 - Actes

  XVIII Memorial Dr. Lino Torre. Conferència sobre innovació biomèdica a càrrec del Dr. Julio Mayol

  XVII Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica

  El proper 3 de juny a les 13:00 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XVIII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XVII Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica es comptarà amb la participació del Dr. Julio Mayol, professor titular de Cirurgia, director mèdic de l’Hospital Clínico San Carlos, director d’innovació de l’Instituto de Investigación Sanitaria San Carlos (IdSSC) i codirector del Consorcio Madrid – MIT MVision, que impartirà la conferència Innovación biomédica: cambias o te cambian.

 • 12 de maig de 2016 - Jornades i Cursos

  XII Jornada del dia Internacional de la Infermeria - Actes del 40è aniversari de l'ESIM

  “Les infermeres, una força per al canvi: millorant la resiliència dels sistemes de salut”

  El proper dijous 12 de maig tindrà lloc la XII Jornada del dia Internacional de la Infermera, sota el lema "Infermar@: peça clau del sistema sanitari", i que enguany és molt especial donat quel’ESIM celebra el seu 40è aniversari. Us animem a presentar els vostres treballs.

  més informació

 • 12 de maig de 2016 - Jornades i Cursos

  XII Jornada del dia Internacional de la Infermeria

  Actes del 40è aniversari de l'ESIM

  El proper dijous 12 de maig tindrà lloc la XII Jornada del dia Internacional de la Infermera, que enguany és molt especial donat que l’ESIM celebra el seu 40è aniversari. La sessió, que és oberta a tot el públic interessat, tindrà lloc a la Sala Josep Marull de 8.30 a 14 h.

  més informació

 • 6 de maig de 2016 - Jornades i Cursos

  III Jornada de formació en Esclerosi Múltiple: Rol d'infermeria

  Organitzada per la Unitat d'Esclerosi Múltiple de l'Hospital del Mar amb la col·laboració de SATSE i Novartis

  El 6 de maig es farà la III Jornada de formació en Esclerosi Múltiple: Rol d'infermeria a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2016 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat